divendres, 17 de febrer de 2017

Pallapupas


Benvolguts pares i mares:
Aquest any volem viure un carnestoltes solidari. Hem llegit el manifest dels Pallapupas. Pallapupas som una ONG independent i treballem entre altres hospitals a l'Hospital Sant Joan de Deu i volem col·laborar per tal que la tasca que duu a terme aquesta organització continui sent una realitat. Creiem que és fàcil: amb un donatiu de 2€, abans del 16 de febrer, al tutor, us podreu emportar a casa un nas de pallasso ben vermell i ple de somriures.

MANIFEST PALLAPUPAS

“Quan se’ns diagnostica una malaltia, aquesta pot passar a ser més important que la pròpia persona.
Amb la nostra tasca contribuïm a la humanització dels processos hospitalaris i a la prevalença del subjecte per sobre de la malaltia mentre duri aquest procés.
Avui en dia moltes persones viuen la seva malaltia amb molta solitud, i és per aquest motiu que posem el teatre al servei de la sanitat, contribuïm a la seva humanització, omplint els espais de vida a través del riure.
Proposem l’humor com a eina fonamental per poder fer front a les situacions adverses que es viuen al voltant de la malaltia. El riure ajuda a canalitzar la tensió, la por i l’ansietat que moltes persones pateixen davant d’aquesta situació i, per aquest motiu, volem acompanyar-les amb el que millor sabem fer”


                                                                                                                                  Equip de pastoral


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada