dijous, 22 de desembre de 2016

Presentació d’una novel·la juvenilEl pare Fernando Cordero acaba de publicar la seva primera novel·la: “Las aventuras del Mogote”. La presentació tindrà lloc el dimecres 28 de desembre, a les 19h, a la Llibreria Paulinas, Rda. Sant Pere, 19. Intervindran juntament amb l’autor: Núria Casterà, coordinadora de Batxillerat del Col·legi P. Damián, Anna Pascual Vall, novel·lista i Quique Fernández, coordinador de l’Escola d’Animació Bíblica de Barcelona. Hi haurà també cantada de Nadales a càrrec de la coral 5+2jr.

Aquesta novel·la juvenil és una invitació a pujar a la muntanya per escalar, contemplar, passar por, riure, afrontar la malaltia, acompanyar en el dolor i bandejar la mentida o les exclusions a les quals porta el racisme. És una trobada amb la naturalesa, amb els animals i, sobretot, amb el que significa l'amistat entre un grup de simpàtics amics les peripècies dels quals emocionaran a grans i petits.

Molts temes que interessen a la gent jove d'avui estan recollits en un text narratiu àgil, imaginatiu i compromès que no deixarà indiferent al lector. Crida l'atenció que les escenes quotidianes d'un petit poble tinguin projecció deglobalidad, per la qual cosa molts podran identificar-se fàcilment amb el fil conductor del relat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada