dimarts, 31 de maig de 2016

TROBADA DE PARES D'INFANTIL

El divendres 27 de Maig va ser la Trobada de pares d’infantil. Va ser un èxit! La tarda va estar plena d’activitats que els pares i les mares havien preparat amb molta il·lusió!

Els de P3 van fer un vídeo amb música i fotos per sensibilitzar-los amb els més necessitats d’Àfrica. Desprès, van realitzar unes maraques amb unes culleretes de plàstic i, al acabar, es van reunir tots els nens de P3 per ficar les seves manualitats en un tren molt xulo que havien preparat les famílies.

Els de P4 van escoltar un conte sobre el Padre Damián i després van fer unes manualitats amb els pares: panderetes, peixets amb missatges solidaris, etc. Per finalitzar, van sortir al pati per cantar i ballar la cançó del Padre Damián.

I els de P5, van veure un vídeo solidari i després van decorar unes medalles que es van emportar a casa. Com activitat principal, es van ajuntar els 3 grups per fer una gimcana solidaria i decorar un mural amb un cor ple de mans de tots els colors.


Volem doner les gràcies a tots els pares i a totes les mares que heu fet possible que aquesta tarda sigui tan especial. Gràcies per la vostra ajuda, per la vostra implicació i per les ganes que heu transmet als vostres nens i nenes.Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Customize a free slideshow design

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada