divendres, 11 de març de 2016

Convivències de Pastoral“Siempre hay un rumbo nuevo donde mirar”

El passat dimecres, el Padre Jeremías i l’Anama vam acompanyar als alumnes de 1r d’ESO-A en les seves convivències de Pastoral. Després de “sintonitzar orelles i cor” per tal de poder escoltar a Déu i a Jesús en cadascú de nosaltres i en els altres, la cançó “Hoy” del grup Lagarto Amarillo va convidar als alumnes a viure un dia de compartir, un dia d’aturar-se i prendre consciència d’un mateix i del grup classe, un dia per, tal com diu la tornada d’aquesta cançó, “deixar que el vent ens portés allà on volíem arribar”.

Durant tot el dia la reflexió i el joc van combinar-se a través d’una sèrie de contes i dinàmiques. Algunes d’elles destinades a pensar en un mateix (Quines qualitats i defectes tenim? Què ens agradaria aconseguir? Quin és el CSI que m’identifica ara mateix? Quina paraula em ve al cap si penso en Déu? I en Jesús? I en els profes, la família, els amics, els estudis o el futur?), d’altres a pensar en el nostre grup classe (Quin monument podria representar millor a la nostra classe? Què és el que m’agrada del nostre grup? I el que no? Què hauríem de canviar? Què m’ha sabut greu del que hem viscut com a grup? A qui m’agradaria demanar perdó?) i, finalment, a pensar en els nostres somnis i en Jesús, el primer somiador de la història. 

Avui és el torn dels nostres companys de 1r ESO-C i el dimarts ho serà dels de 1r ESO-B amb el Padre Jeremías i les seves respectives tutores Sílvia i Carmen! Esperem que gaudiu del dia tan com ho vam fer nosaltres! I...com que una imatge val més que 1000 paraules, us deixem amb un vídeo de les nostres convivències!


I... recordeu...

“Deja que te lleve el viento hoy, a ver el mundo entero
que llegues donde quieras hoy, es todo lo que yo quiero,
dale su tiempo al tiempo hoy
porque en el mundo entero
siempre hay un rumbo nuevo donde mirar.”

Anama Domènech Calvet


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada