dilluns, 15 de febrer de 2016

Presentació de llibre dedicat al Col·legi

El Pare Fernando Cordero Morales acaba de publicar el llibre  “Orejas de colores. Escuchar a Dios en lo cotidiano”, a l’editorial San Pablo. Les pàgines van dedicades a “l’estupenda família del Col·legi Padre Damián SS.CC. de Barcelona. I tant…!”. A més, comenta en les seves reflexions escenes de l’escola, de la catequesi, d’alumnes i professors. És el primer volum que escriu a la seva nova etapa a Barcelona, amb referències a literats catalans i a llocs tan emblemàtics com la Sagrada Família.  Per a l’autor, “ aquestes meditacions, carregades d’imatges i simbolisme, sónuna invitació a l’escolta profunda, tant d’allò que s’escolta en una conversa com d’allò que es llegeix en els llibres o el que es viu en cada circumstància quotidiana”. Són meditacions que ens mouen a l’oració i porten l’alegria de ser Església, que estimula a interpretar la realitat i a transformar la vida en experiència positiva.

S’agrupa en vuit capítols, cadascun d’un color, segons el cromatisme ple de significat: el verd de joventut i l’esperançael blau del cel i dels santsel morat dels temps de conversió i profecia, el blanc del matrimoni i de la resurrecció, el negre de les realitats més obscures de l’existència, el groc dels estels i de la vocació al més altel vermell de la interioritat i del cor, i el taronja que dinamitza la creativitat. Les orelles no són precisament l’òrgan més invocat per a al·ludir a la bellesa del cos. Els ulls li passen sempre per davant i ens fan oblidar la importància de l’escolta. 

El dissabte 20 de febrer a les 18 h. tindrà lloc a la llibreria San Pablo de Barcelona, (Ronda de Sant Pere 21), la presentació del llibre amb la presència de l'escriptor Josep Otón, que és l’autor del preciós pròleg, la professora Cristina Ibáñez i el coordinador de l’escola bíblica de Barcelona, Quique Fernández. Esteu tots vivament convidats! Els drets d’autor d’aquesta publicació aniran destinats a “Llar Trobada”, un pis d’immigrants que sosté la Congregació dels Sagrats Cors, a la que pertany l’autor, a Barcelona. El podeu adquirir a la porteria del col·legi. Per veure la introducció i l’índex, podeu accedir a l'enllaç editorial San Pablo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada