dijous, 18 de desembre de 2014

“Amigos hasta la muerte”, un libro de santos para Navidad

L'editorial Sant Pablo acaba de publicar “Amigos hasta la muerte”, un nou llibre de Fernando Cordero, religiós dels Sagrats Cors i pastoralista al Col·legi Padre Damián SS.CC. de Barcelona. El volum està il·lustrat pels dibuixants malaguenys Patxi Velasco Fano i Poe Ortega Hurtado. Entre els sants que apareixen destaca la barcelonina santa Joaquima de Vedruna, que va realitzar el seu apostolat a Vic, i la beata María Ràfols, de Vilafranca del Penedès. I, com no podia ser d'una altra manera, San Damià de Molokai i el Bon Pare, fundador dels Sagrats Cors.


En el pròleg, el sacerdot i novel·lista Jesús Sánchez Adalid explica el contingut dels 29 capítols dels quals consta l'obra: “Cada vida, cada testimoniatge que aquí presenta el germà Fernando Cordero, pot prendre's separadament o en el conjunt que forma amb els altres, ja sigui per una catequesi, per a la preparació d'una celebració, per il·lustrar una classe de religió Catòlica, o senzillament com un regal, no solament per a nens, per a qualsevol que vulgui apropar-se al do de la santedat a l'Església de manera nova i delitable. En aquest sentit, l'encert pedagògic del llibre és inqüestionable”.

“Els dibuixos de Patxi Velasco i Poe Ortega -continua Sánchez Adalid- respiren alegria, esperança, proximitat; la seva simbologia és magnífica i el color aporta una nova idea del que en el fons es tracta, la santedat, lluny d'aquelles aures malenconioses de les hagiografies d'antany”.

Fernando Cordero ha publicat en l'editorial Sant Pablo “Evangelio 2014. Camino, verdad y vida”, “Viacrucis del Corazón traspasado” i “MasterChef de la santidad”. A l'actualitat el sacerdot forma part de l'equip pastoral i docent del Col·legi P. Damián de la Ciutat Comtal, celebra l'eucaristia a l'església dels Sagrats Cors i és vicepresident del pis per a immigrants “Llar Trobada”. Col·labora amb les revistes “Vida Nueva” i “21rs”.


El llibre està disponible a la porteria del col•legi. El preu és de 14.50 euros. Els beneficis aniran destinats al pis "Llar trobada".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada