dissabte, 19 de maig de 2012

CAMPANYA SOLIDÀRIA PRO TONDISA EBALE

Les últimes setmanes Àfrica ha tornat a fer-se un espai entre nosaltres. Tota la comunitat educativa s'ha implicat en la campanya solidària pro “Tondisa Ebale”, projecte social de la Congregació dels Sagrats Cors a Kinshasa (República Democràtica del Congo), on a més d'atendre a la població en qüestions d'alimentació i salut, un nombre important de joves es forma professionalment en tallers d'informàtica, mecànica, fusteria, costura, agricultura, … per tenir així accés al món laboral i construir-se un futur millor.

A més a més de l'aportació directa de moltes famílies a través del “sobre”, l'equip de pastoral, els professors i alumnes han organitzat activitats destinades a despertar la nostra consciència social i recaptar fons. En Educació Infantil i Primària el dia de St. *Ponç es va convertir en jornada dolça i solidària animada pel Cicle Superior; en E.S.O. i Batxillerat, els alumnes de 1r de Batxiller es van encarregar de les activitats esportives, convertides ja en un clàssic, que van concloure el dia de St. Damià amb el berenar solidari a càrrec de 1º d'E.S.O.; i per fi la gran novetat d'aquesta edició, el ball de primavera, iniciativa dels alumnes de 4t d'ESO, amb l'assistència de gairebé 300 persones, entre alumnes, exalumnes i professors del centre. Quan tinguem notícia de la recaptació us ho farem saber.

“GRÀCIES” és més que una paraula, és un sentiment que mai hem d'oblidar. Gràcies per la vostra col·laboració, les vostres iniciatives, per tant entusiasme i tant temps invertit gratuïtament, per tanta il·lusió. Gràcies a tots i cadascun per donar el millor de vosaltres mateixos. Gràcies en nom de TONDISA EBALE, dels religiosos i professionals que cada dia lluiten per construir un món més just i millor, gràcies en nom dels nens i joves que troben allí un motiu per mantenir l'esperança i la possibilitat d'un futur millor en el cor de la pobresa.

“Gota a gota s'omple el riu” i cada gest solidari, per petit que ens sembli, fa el món millor.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada