dissabte, 25 de febrer de 2012

TEMPS DE PREGÀRIA


Sempre és temps per a la pregària, com sempre és temps per a l'amor. La nostra oració sincera és sempre expressió del nostre amor a Déu i de la nostra confiança en la seva Paraula.

Durant la Quaresma, l'Església ens proposa intensificar la nostra vida d'oració. Som conscients del ritme que portem en la nostra vida, i de com, en massa ocasions, les coses que considerem urgents ens fan descuidar el que és veritablement important, i no ens permeten viure amb intensitat cada instant. L'oració ens ajuda a gaudir de Déu; és un espai per a la memòria, que ens ofereix l'ocasió de santificar el temps i tornar-nos al Pare, reforçant els nostres vincles d'amistat amb Jesús. Sense ella, la nostra fe corre el perill de desactivar-se i passar a un segon pla; la necessitem per fer del Senyor la nostra font d'esperança i viure més radicalment el seguiment de Jesús.

En aquesta Quaresma us proposem dedicar cada dia un espai a l'oració tranquil·la i serena, en la qual, cadascun a la seva manera, amb les seves pròpies paraules, pugui trobar-se interiorment amb Jesús i compartir amb Ell alegries i problemes, il·lusions i dificultats, sentiments de perdó i gratitud …

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada