diumenge, 19 de febrer de 2012

S'APROPA LA QUARESMA. Missatge del papa BENET XVI


«Fixem-nos els uns en els altres per animar-nos a l'amor fratern i a les bones obres» (He 10, 24)

Benvolguts germans i germanes,

La Quaresma ens ofereix un cop més l'oportunitat de reflexionar sobre el cor de la vida cristiana: la caritat. En efecte, aquest és un temps propici perquè, amb l'ajuda de la paraula de Déu i dels sagraments, renovem el nostre camí de fe, tant personal com comunitari. Es tracta d'un itinerari marcat per la pregària i el compartir, pel silenci i el dejuni, tot esperant viure l'alegria pasqual.

Aquest any vull proposar algunes reflexions a la llum d'un text bíblic breu tret de la Carta als Hebreus: «Fixem-nos els uns en els altres per animar-nos a l'amor fratern i a les bones obres» (10,24).

(...)

Davant d'un món que exigeix dels cristians un testimoniatge renovat d'amor i fidelitat al Senyor, tothom ha de sentir la urgència de posar-se a competir en la caritat, en el servei i en les bones obres (cf. He 6,10). Aquesta crida és especialment intensa en el temps sant de preparació per a la Pasqua. Amb els meus millors desitjos d'una santa i fecunda Quaresma, us encomano a la intercessió de la Santíssima Mare de Déu i de cor us imparteixo a tots la benedicció apostòlica.

Vaticà, 3 de novembre de 2011


Clic aquí per veure el document íntegre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada