dimarts, 13 de setembre de 2011

SOU ELS MILLORS !!! (Un altre estiu de colònies)


Un any més compartint el millor de nosaltres mateixos, aprenent junts a deixar-nos estimar per Jesús i pels altres. Aquesta és l'experiència compartida per molts de nosaltres en les colònies d'estiu. Quantes vegades hem sentit aquests dies “Sou els millors”, dit pels monitors als acampats, i també pels acampats a cadascun dels monitors. I és ben cert que, any rere any, en aquests dies de colònies cadascú ens regala el millor de si mateix. Donar-nos cada dia, regalar-nos cada dia als altres ens fa profundament feliços, fins a plorar per l'alegria continguda.
En moltes ocasions, dies i setmanes després, ens hem sorprès a nosaltres mateixos compartint anècdotes i recordant tot el que hem viscut, el que hem sentit en El Pinatar. En les colònies neixen profundes històries de veritable amistat que mai oblidarem.
En aquests dies no ha faltat la mà amiga, la paraula amable, l'esperit de servei, el cant alegre, el somriure gratuït. Quantes vegades ens hem dit “GRÀCIES” aquests dies! Sentíem necessitat d'expressar una immensa gratitud.
Cada estiu en aquesta aventura s’encén en nosaltres una flama que ens omple d'entusiasme, d'energia, de valor per llençar-nos a viure la vida amb intensitat, confiats no només en les nostres pròpies forces, sinó en la seguretat d’ésser estimats pels nostres amics, i sobretot d’ésser sostinguts pel Déu de les petites coses, per Jesús, l’amic que mai ens falla.
Hem compartit la millor teràpia: la del servei, la diversió, la gratitud, l'afecte, la pregària, la camaraderia. Els més grans entre els acampats, els de 2n d'ESO (ara ja a 3r), han deixat un record inesborrable per la seva proximitat i cura dels més petits, per l'estima mostrada als monitors. SOU GRANS!
I aquesta història no podria escriure's si no fos pels monitors, aquesta colla de “bojos” enamorats de les colònies, que cada estiu ho deixen tot per dedicar dia i nit, totes les seves hores, a servir, fins a fer-se addictes a l'amor.
Són ja moltes les promocions d'alumnes que comparteixen aquests sentiments, i tots i cadascun d'ells tenen el seu lloc en aquesta gran família. De tots conservem el millor dels records.
Ara ens toca mantenir la flama que s'ha encès fins al proper estiu.
P. Eduardo de Haza

2 comentaris:

  1. Única y exclusivamente, IMPRESIONANTE

    ResponElimina
  2. ¡Vaya colonias, son INSUPERABLES! Y todo gracias al P. Edu y a los monitores, que lo dan todo para que lo pasemos genial. Manu López - Balcells

    ResponElimina