dimarts, 13 de setembre de 2011

LLENÇA'T !!! (Lema de Pastoral Curs 2011 - 2012)

“Llença't” és el crit imperceptible de l'ànima que confia en Déu, que se sap segura a les seves mans, que creu en les promeses de Jesús. “Llença't” és el sentir de qui estima profundament i segueix d'a prop els passos de la persona estimada. “Llença't” és l'expressió de qui vol tornar a gaudir, fins i tot quan es fa llarga la visita de la tristesa, de la desesperació, del dolor, de la incomprensió. “Llença't” és l’expressió valenta de qui sent por, i amaga el seu rostre sota els llençols. “Llença't” és el lema dels somiadors, dels constructors de la humanitat, d’aquells que es resisteixen a creure que no es pot fer res.

L'autèntica fe es construeix sobre la relació personal del creient amb Déu; una relació que s'alimenta d'una certesa, de la major veritat, d'una veritat immutable, eterna, d'una veritat majúscula: DÉU T'ESTIMA AMB UN AMOR IMMENS. Mai et faltarà l'amor, mai et faltarà la comprensió, mai et faltarà la compassió, mai et faltarà la companyia, perquè DÉU SEMPRE ESTÀ, perquè Déu s'ha fet home, s'ha fet mans que t'abracen, que et consolen, que t'acaricien, que ET SOSTINDRAN. Mai cauràs del tot, mai morirà l'esperança perquè el Senyor t'ha fet fill seu. Només el bé, la veritat i la vida estan anomenades a triomfar i a sobreviure a tots els envits de la història.

Tu ets important per a Déu i has de viure la vida, gaudir la vida, sabent-ho. “Llença't” és una invitació a la fe, a creure en tu mateix, a creure en la bondat del cor dels altres, i sobretot a creure en Jesús, que vol ser germà, amic i Senyor. La fe és un do, un regal de Déu a qui escolta de cor l'Evangeli, a qui ho accepta com a paraula de vida, a qui ho sent com a murmuri de la boca de Déu.

El Senyor ha posat davant de tu, als teus peus, un camí reservat per a tu. Un camí que et portarà amb seguretat a la felicitat plena, un camí que farà que la teva vida compti, un camí que et porti al seu Cor. Un camí en el qual també hi haurà sobresalts, butllofes, ensopecs, caigudes i alguns perills, però en el qual mai estarem perduts, perquè només ens porta cap a Déu. Un camí que només apareixerà, bé ho sap Indiana Jones, quan decideixis creure. I creure és només per a valents.

LLENÇA'T !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada