dimarts, 31 de maig de 2011

Trobada de pastoral dels pares d'infantil


El passat dia 6 de maig, l'escola ens va permetre, un cop més, gaudir d'una màgica tarda al costat dels nostres fills. Tot va començar uns dies abans, amb la reunió de pastoral. Com sempre, i deixeu-me dir com sempre perquè no és la primera vegada que hi participo en aquesta activitat, Vam rebre les indicacions per part de Chesca: calia fer una gimcana entorn a la solidaritat.Val a dir que en aquesta reunió, els pares ens vam coordinar a la perfecció.


El gran dia va arribar, uf quins nervis!. Els nens i nenes van pujar a les classes amb uns quants pares i, mentrestant, els altres enllestiem les instal·lacions al pati de columnes. Després d'una xerrada a les aules per explicar-los l'objectiu de l'activitat, tots vam baixar al pati il·lusionats, tant pares com fills.

Ajudar, Col·laborar, Respectar, Estimar, Compartir i Donar sense esperar res a canvi... Cada inici de joc era una nova aventura i una nova emoció a compartir amb els del grup. En acabar l'activitat, tots ens vam reunir davant del mural de la solidaritat on vam escriure tots plegats la paraula solidaris.

No voldria acabar l'escrit sense donar les GRÀCIES a les professores de P5, a la pastoral i a l'escola per l'ajuda constant i sense límit que ens ofereixen constantment en activitats com aquestes i per fer possible que els pares gaudim d'una tarda FANTÀSTICA amb els nostres fills.


Una abraçada,

Pares i mares de P5

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada